Tagged by Mira Rara :D

selamat pagi and salam 1 malaysia semua ! i been tagged by Mira Rara  last night . Thx Mira , i liked to answer all ya q's . Koranggg nak tau tak ? dah lame i tunggu benda2 cenggini tapi tak pena di tag pon -,-" HAHHA , cut off all the drama , letssss roll the drum !

  • Questions by Mira
  • Answers by Aliya

    1. Korang suka buat ape kalo korang bosan nak mati ?
    Arghhhh , soklan petame da susah . HAHA . Ermm I'll try to find something intresting to do loh . 

    2. Korang biasa lepak mane? Siapa korang ajak lepak sama? Sebab?
    Libraryyy la ~ HAHHA , nmpak nipu nye . Ye la , saya nak SPM kan ?

    3. English songs or Kpop? Sebab?
    Englishh song as a matter of course. It helps me to learn new words for my essays :)

    4. Apa korg nak wat kalo minah bajet cun padahal huduh nak mati lalu depan boyf korang covercover cun?
     Sebab?
    Saya tak takut ~ Silap2 balak saya ngate dia balik . HAHHA

    5. Korang nak present apa sepena bday korang ?
    Kalo others bday sy ta sure dema nak ape . For me, ermmm saya tak memilih orangnye! cukupla sekadar yang atas RM100 ? HAHA jokes!

    6. If korang de abg/ kaka angkat yg caring, bday dia korang nak celeb kat mana? Present for her and sebab?
    Kakak saya tak pelu kan saya daaaaa~  Dia da ade boyfren!

    7. If ex boy korang yang teramat korang benci bg bday present, korang wat pe ?
    Nak wat ape ag? Tengok dulu best tak hadiah nye? HAHHA

    8. If dapat tiket free ke mana2 saja, where to dengan 2 orang yg paling disayangi? siapa?
    So tiket ade 3 lah ni? Hehe, ajak Mama ngan Ayah saya buat Haji di Mekka.

    9. Facebook ngan Twitter mane susah nak control ?
    Facebook agaknnyeee bcos bawu je kene virus ! urghhh .

    10. Kenapa kowang ske kapel and tahan lame? single lg senang. Pandangan?
    ish , hang ni bukak sejarah silam aku noh! HAHA , dedua senang. Habes cite.

    11. Mane korang pilih? Break or stay if korang tepakso bjauhan ngan dia utk jgka mase yg lame and takkan jumpa lgi? Why why?
    Takkan berjumpa lagi ? entahhh , break adalah jalan yangg tebaik agaknye sbb sbb sbb nye ....


    tuh dea , ponat den jawab dari pg td .


    2 comments:

    Marniey said...

    wah, hadiah bday dia.. :P

    aliya atina said...

    Hehehhe , tu acahhh je :D

    Post a Comment

    Dont use harsh words kay syg ? ♥♥