selamat hari MALAYSIA .

1709210 ,

assalamualaukum dan salam sejahtera !

korang ade perasan sesuatu tak ? hmm , mesti tak perasan kan ? well , aku pon bawu nak perasan semalam selepas belek belek blog blog aku yang tak cun ni :( rupeeee rupenye da lame aku tak tulisss tarikh . hahha , tu je . hehheh , mesti korang suspen gile kan ? huhu , 1-0 .


pada 16hb september 2010 ,

- happy MALAYSIA's DAY .
- happy BERANAK ke 6blast to
       " the twins > nurul amiza && nurul amira :) "
- happy OPEN HOUSE at 
       " hazwan's , jura's , ayeeen's , cheA's "


ahha , nmpak sgt aku ni malas nak tulisss kan ? hahhahha , liya ! malas tol ko ni . huhu , mmg tebuktii aku malas sebab HW aku bawu 5 darii 1000 percent siap . ekekkekke . and todayyyy bz ngan nak jumpe dokto , pegi beraye umah ustazah , then pegi beraye umah sedare pulak .

besokkkk punye story pulak tak sureee lagi kemane . but , yang penting akan kua jugak . hurmmmm :( bile hw aku nak siap ni ? hahah , pandai kau bercengkerang kat sini eh lia . buat buat sedih ulak ko . hahhahhaha .

adiosssssssss :)
                 

2 comments:

Afaaa :) said...

bercengkerang? new word bhaaai. hahaha :P

aliya atina said...

hahhahah . berccengkerama sebno nye tuh

Post a Comment

Dont use harsh words kay syg ? ♥♥