I'll missing you


Assalamualaikum friends :/ just want to update somethg that for me its vital to post about. its more important than my vacations memory nor celebrations.
I'm going to miss you like crazy :( Al-Fatihah to my late brother .

Abang Aliff, even were not biologically sister brother but i want you to know how grateful i am you be my brother.  For these past years you treat me well and you tried hard to cheer me up when we were have fun together. I'm soooo sorry i couldnt attend your funeral.. i'm sorry.. truthly sorry! 

Maaf jugak lia ucapkan sbb haritu tak g beraya umah abg alif.. i planned to meet u after sit my PSPM.. Do things like we use to do everyday, every weekends.. jogging together, kareoke-ing together.. Tp Allah lagi sygkan abg...

Ya Allah, kenapa aku tak berkesempatan nak berjumpa dia?? Lia terkilan.. terkilan sbb Lepas ni lia tak leh nak face to face ngan abg alifff pon :( i'm going to miss you badly..

Terkejutnya lia bangun2 dari tidur dpt berita abg dah takde.. Lia ingat abg alif kecelakaan shj.. Rupanya2 mmg betul abg alif dah takde.. 

Is this the hint that u'll leave us forever? :(

Lia doakan abg alif bahagia disana dan semoga abg ditempatkan didalam golongan orang2 yang beriman. Amin. Al-Fatihah ..


Your sis, Aliya Atina.
 25.09.2012        


4 comments:

Schu haDa said...

moga arwah ditempatkan dalam kalangan org2 yg beriman.. Amin

Husna Hidayah said...

Sabar ye :) Mungkin Tuhan lebih Sayangkan dia. Semoga dia bahagia dia sana. Alfatihah..

suweet kiwee said...

huhu sedehnya bace..alfatihah..

Siti Aisyah Khalil said...

moga arwah ditempatkan dalam kalangan orang2 beriman -amin- mungkin tuhan lebih sayangkan dia sabar ye kak..

Post a Comment

Dont use harsh words kay syg ? ♥♥