Itchyyy post ^.^ III

Ok , this post must be short . mweheheh

Tengok , ni dah jadi post yang ke-3 kalinya untuk harini . Hehehhe, senoye nak cite yg saya DAH DAPAT MAKAN ....

2 hours ago maksudnye dalam pukul 5 lah :') Finally !

 Dapat makan Double Zinger as I wish ! Jyeahhhh . Muke gelojoh yg hodoh -,-"

Second round ~  Makan egg tart tapi kurang manis . HAHHA, low fat kot ?

Ok, cukop lah tu . Kalu tulis pepanjang pon korang maleh nak bace kan kan ? ^^, so perot pon dah kenyang , Azan pule dah menyeru and i have a solid 4Hours to bace BM and ART -,-" 

Bye kawan sayang :')


1 comment:

Munirah Shamsudin said...

Wuwuwuwu. Heh heh. Kuat makan ke sis. Sama lah XD K joke

Post a Comment

Dont use harsh words kay syg ? ♥♥