Itchyyy post ^.^ II

Happy Evening friends :) Since tomorrow is my BM paper, let me blogging in BM kayh :) Hehhe , ye sy tau awk tak kesa sy ckap dalam bahse ape pon kan ?


Ok , nmpak tak gambar kat atas ? Nmpak sedap gila kan ? -,-" Yeah , and sy pon skg tengah gila perasaan sebab tak makan lagi dari pagi tadi. Masak ? Sumpah malassss . selalunya sy akan sok adik sy yg masak . Hehe . Pemalas kan ? Ye sy tau . Sy malas sebab nak SPM . oh pleaseeee , alasan yang tak munasabah .

Dah la tu, teringin nak makan Double Zinger , chicken McBite , Pizza Hut and bla blaaa blahhh . Hurm , mane tak gemuk :') Plus, tak elok la NAK makan fast foods time nak exam cani . Hehhe , sy tau . maggie pon sy tak sentu tau . shoot ~ Padahal malas . Pemalas . -..-"

Kat luar hujan pulak :'( Dorang mesti balik lambat lagi gila . Huaaaaaa . I'm alone ! Sudah nye perot berkeroncong tak leh nak bace pape buku dah . Masuk tenet pon dah muak asek menghadap Pesbook ngan Twitter >,<

Ape la saya ni . Merungut je tau . Ok laaaa disebabkan SAYA MALAS , so SAYA CUBA BACE BUKU dengan KHUSYUK k . Bye ~

1 comment:

Marniey said...

gud luck tuk SPM. jgn lupa makna nti sakit, susah nak jawab soklan SPM. :)

Post a Comment

Dont use harsh words kay syg ? ♥♥