Segmen Kerana Manisnya Epal : Susun dan menang

06052011 .
assalamualaikum dan selamat malam .



see the title post above ? haaaa .. Segmen Kerana Manisnya Epal : Susun dan menang  dari  blog Cik Dil  . Hee ~  aku ni suddently feel itchy nak join benda benda camni . Selama ni aku malu tau . Hahhah , FIRST TIME ni aku join . hahha , ada rasa bangga tak Cik Dil ? bahhahha .


ini adalah header Cik Dil . comel gile kan ? hahha . rase2nye bole tamboh markah x . huhu . aku sampai sekarang ta pas nak buat header se-cun camni ! tapi memang serious la . entah bila aku nak menukar header aku ni :'(


aaa ... sudah . bab merepek memang bagi aku lah !  Heheh ~ tanpa membuang masa lagi . Dipersilkan , susunan yang saya rasa tepat ialah ----:>


E , C , B , F , A , D .


copyright ,
lee bobo :D


2 comments:

cik Dil said...

hahah..nak markah lebihh eyy..pandaii..heheh..first time join??okeyy, dil dah kembang semangkuk nii..hahaha..pape pun, gud luck

Atikah Hashim said...

hoi cmne na buad header cntik cmtuh dow ?

Post a Comment

Dont use harsh words kay syg ? ♥♥