MALWARE ? ? How to solve it ? ? -,-"


 > Merah --->Alia <     > Hijau --> Miaa  <
> Biru --> Fatin


10 minutes before ~


aduhhh . very upset ! but finally aku ade idea nak post somthin' ! Blog aku kena malware ~ shit ! HAHA , aku bengang . cane leh kena ni ? tu laaaa ~` Semalam kawan aku cakap aku ta nak caye !


" Lia , asal aku tak le bukak blog ko eh ? ?

" Reallyy ? Ko salah taip kot ? ?

" Entah la . semalam aku bukak an . Tetiba keluar Malware "

" Fuyoooh , Malware ? ( aku ingat somethin' awsomeee tau ! ) Ape benda tu ? " sambil garu pale ! HEHEHHE ~

" Alahhh .... Virus untuk blogger ! " .

Dalam hati aku ... shit ! Tak pernah pernah aku dengar blog kena virus . comp ade lah ! 

" Yeke ? ( muka xpecaye ! ) Aku bukak ok je semalam ?

Mia ngan fatin pon jongket2 bahu .gaya nak maen jongkang jongket ! bahahha .

"Ok , t aku tengok . Tapi , kalo kene , cane nak Buang virus tu ?

" Ada 3 pekara ko kena buat . Tapi salah satunye ko kene buang energy saving mod ! "

Aku pon berfikir sejenak ? Nak buang ? ? Tak cool gila la blog aku . Heee ~



Padan muka ak ! ! so , ape patut aku buat ni ? ? hurm :'( tak boleh usya blog aku dah ! tau la huduh . tapi jangan la hantar virus kat blog aku ~ hoooooo ~ benci !


Present ~

HAHHA , cuba korang bukak blog aku and pegi jap ke mane2 temat laen . Layan Pesbook boleh , twitt boleh , mengeram pon boleh ! ! HAHAH . 10 minit lepas aku begitu upset sebab blog aku kene virus . she-yell betul ! ! HAHA . so , aku pon teringat pesanan kawan aku semalam !

Aku pon pegi lah check HTML ka . wowww . memang ade malware punya code . awwww ! aku pon delete ah . bega bega sikit ! Finally yeah . Back to normal !!

So , better korang pergi check skg . ---> code tu dari nik sampai .ws .




  

3 comments:

HonEyBuNNy said...

ngeh3....

dulu blog ila pun ada malware...tension tol la ada virus2 neh..hehe

Afaaa :) said...

serious ad benda alah ni?!! HAHAHAHA SUMPAH LAWAK ERRRR MENDE TAH VIRUS2 NIHH -.-

aliya atina said...

Adooo ~ Afa lom penak kono kot ? HAHHA . ade pakai energy saving mode x ? ?

Post a Comment

Dont use harsh words kay syg ? ♥♥