post ringkas and sadis !

04042011 ,
assalamualaikum :)



wah wah , 04hb 04 , cantik jugak an date ni ? hahha . tapi bukan pasal date aku nak cite . tak de kene mengene pon . hahah . intro semata - mata okieeee :D


ok , cerita nye macam ni . hari ini hari senin and macam biase aku pagi isnin mesti terkial-kial baru nak ironnn baju . hahha tapi bestnye sebab mama aku yang iron kan hari ni :) he ~ aku tau sebab nyeeee . kalo mama aku tak tolong , sure aku akan cakap kat mama 

" Ma , MC boleee ? " aku siapkan sekali muka mintak penampa . hahah

anddd , cerita di atas bukan lah cerita utama aku nak cite . bhahahha , nyirap tak ?

ok laaaa , straight tooo the point .

hari ni dak laki kelas aku ramai tak de dalam kelass sebab dorang g lawan bola baling kat UM . so , hari ni aku dok sebelah Nizam and Apekk :D

then , ade satu masa BM neyyy , kena buat presentation lisannn aw ... kitorang da mengglupur sebab tak prepare anythin yet . plusss , ramai yang tak de .  dalam pada masa yang sama , takut takut jugak . dak laki pegi la berkumpul ramai2 kat meja aku , nizam ngan apek duduk . memangg tak bley blah r bila dorangggg dok cita pasal MBPH . eh , ABPBH ek ? whatevaa laaa . yang penting aku cam patung je kat situ . hahah , dok denga dak laki cite .

hahha , kalo pk balik aku ase nak gelakkk je . ye laaaaa , kan aku ni pompuan . so intertainment sepatutnya kaum aku yang serbu dulu . ini , kaum adam :D hahah , taufik jangan marah k :)


comelll tak muke aku time tido .. huhu , aw :)




3 comments:

Nurul Amira said...

leganye dah buat lisan !

aliya atina said...

untongglah orang tu . aku kene tunggu nazrol ngan azrinnn

Nurul Amira said...

sabar jelah ..

Post a Comment

Dont use harsh words kay syg ? ♥♥