this week : I'M A DAMSEL IN DISTRESSS -,-'

22102010 ,
slam sejahtera , assalamualaikum .


hidup aku miggu ni mmg bole diibaratjadikan seperti ' DAMSEL IN DISTRESS ' korang tau tak maksud dia ? maksuddddnyaaa seorang gadis manis , comel , hansome n segala yg positve didalamm kesusahan . yeee , aku tengah susah skg ni owww . susah mengenangkan paper2 aku yang aku dah jawab tu .


apessal aku letak pic nih an ? haha , ni pic aku letak sebab time teacher aku cite mane dapat pekataan damsel in distreee tu , dy kate ....
damsel ni (sigadisyangcomelnakmampuscamaku) , adalah pekataan yang digunakan duludulu .
skang nih tak de dah . skang gne ayatttt ... oke aku tak tahu . heee~ so , zaman duludulukan ade burung gagak bertenggek kat dahan pokok an ? creepy gituh . tuii . alaaahai , pastu datang seorang jejaka menyelamatkan damsel in distressss . awuuu .

huhh , berangan je lah kau lia !

2 comments:

along :) said...

kau nie memelikkan ! hahahaaa

kembatolo™ said...

so, tunggu penyelamat la nie? haha

btw, best laguu.. haha

Post a Comment

Dont use harsh words kay syg ? ♥♥