i'm back . grrrrrrrrrrrr !

kul bape skng ni ? tiga-stengah tahu tak ? penat je aku tguu kau . da la panas menunggu kat bus stand tu . herrrrrrrrr ~ terpakse aku membatalkan tusyen bio hari neh . kau memang kejam kan ? ( nada merajuk ) . sape la aku ni ? bukan orang penting buat kau pon kan kan . wahai ...............

 encik bassss --->

engkau tau tak jenuh menunggu kau ? nak dekat sejam aku tggu kau . dari 2.20 smpai la nak ke 3.30 . mentang mentang la aku bukan VVVIP , satu bas pon tak dak nak pick aku eh . grrrrrrr -,-' dah la aku dok kat bus stand tu sorang sorang cam tunggul kayu . 

disebabkan kau kejam ngan aku kan , aku nak siar gambar buruk sikit sal ko . hahha . jangan salah kan aku , idea ni tercutusss sebab aku tenga carik  gamboo  ko tadi .

haaa , ni kawan baek kau -
' SEBUAH bas RapidKL bernama TONY ( name tu aku suke suke nak letak :) di Kuala Lumpur semalam mengambil penumpang di tengah-tengah jalan yang sibuk dengan kenderaan ketika sebuah motosikal (dalam bulatan) memecut laju sehingga membahayakan nyawa penumpang.

' masalah di servis RapidKL.' 
Gambar dari KOSMOdari atas , kanan -
pakcik kau , MR . TOMON  .
dari bawah , kiri ke kanan -
sepupu2 kau , TARING && TARUNG .

ni kemba kau - TENUK anak lelaki REPIDO :)
' BERSESAK-SESAK... Bas RapidKL mengambil penumpang melebihi had yang dibenarkan. Gambar dari KOSMO! '

hah , kenyataan yang terakher ni aku tak bape nak setuju sikit . aku tau kalo ko amek penumpang melebihi had pasti akan membahayakan kesihatan penumpang penumpang lain  tak pe , aku disini nak bekup ko sikt ^^ .

 aku paham condition kau . manusia yang tggu kat bustand uh bukan nye sorang dua . berpuluh puluh . kan kan ? pastu kalo naek bas , mengalahkan manusia kambeng yang terlepas darik kandang . dorang terus serbu kau . kau pon ape nak buat ? telan jela penumpang sume walopon ko da nak temuntah ngan pelbagai ragam n bawu maknusia . masya allah tengik harum sungguh


ok cukup la aku backup ko . marah aku tak abeh agiii ni :)
errr ... time aku dok carik gambo rapid kl tadi , ade la aku nampak satu ferum ni
dalam ni ade cite sikit sikit sal RAPID KL MUNGKIRI PIAGAM SENDIRI .
aku ade cite sikit kat atas tadi , selebihnye korang bace la sendiri kay !
aku tak pandai sangat nak bagi ucapan sidang nih ;p.

1 comment:

taufiq :)) said...

hahaha ..nie asl cter bas plak nie ? tension je ? hahaha ..:P

Post a Comment

Dont use harsh words kay syg ? ♥♥