errrrrrrrrr tetibe je .

07102010 ,

tetibe je aku diburu satu perasaan . SEDIH . ye , aku aseee sedih . aku bohsan , so tadi aku usya gambo baru kawan kawan  :) heeeee , mane mane leh komen an ? huuuuu , lagi la aku da uplod profile pic baru .ehem , korang paham paham je la .

aku terus kan keje mengusyaaa . . sampai la ke satu gambo kat profile kawan aku neh , aku tenampak gambo ex aku . oke , aku tipu , bukan gamba la . tapi , susa nak cakap la . yang bekaitan ngan manusia dua org ni la .

aku bukan sedih sebab aku da break ngan dy ke hape . tapi , aku aseeee dy keluar dari asis or also known as ' alam shah science school ' mungkin desebabkan aku . errrrrr , aku tak tahu la sebab yang betul betul betul even aku tau satu reason ni . hmmmm .terok betol kan aku ? ( kalau betul / aku masih awek dia time tu ) . secare tak langsung aku asew aku hancorkan mase depan dy . hoh !

cop !  aku ase tak kot :) ( tetibe berubah mood :D ) . dia hebadddd , n aku tengok dy da banyak berubah to better lepas berambuss darik asis . hahha . ( to A , jangan perasan aku puji kau :)


walau apeee pun , sementara ade kesempatan ni ,

A , mintak maaf sgt2 if i'm the reason why u need to get out from that school .




asslamualaikum ,
mekasih bab nak bace sampai habisss .
adiosssss guys !

3 comments:

mira azmi said...

ala syg oi .. xde bende lah . myb die mmg x leh sesuiakan diri die ngn suasana asrama ke ape ke ? an .. relax lah .. jgn terlalu slhkan diri ko

aliya atina said...

aku tetap ase bersalah . ahhaha ( tetibeee je . )

mira azmi said...

why ???

Post a Comment

Dont use harsh words kay syg ? ♥♥