gemuk sgt ke aku ni ? ? - Part 2

assalamualaikum and good evening :)


hehe . tak sangka pulak akan ade part two kan ? 


ok , since aku post pasal berat badan aku yang semakin menaik , hehe yeah mmg tak bole nak menerima la jugak kenyataan . Hoho .

btw , kenyatannn ini telah di-cop-rasmi dan disokongg ole kengkawan aku , parent aku and ade lah beberepa orang lagiii . Hooho . well  , time dorang cakap tu . macam2 perasaan ada . sedih , keciwa , gembira , masam , manis , masiiinnn and macam2 lagi yang aku dok bole merepek kat sini ! hoho



 Nurul :  Leya , baek kau jage badan . kau punya tu dah naek sket aku nengok . 

 Adik :  Ha'ahhh , kau memang dah Menggemuk pon !

 Mama :  Yaaa , mama tengok badan and muka *bengkak2 ni nape ? terlebih makan or tido ?

 Granddma :  Kalau tak dijaga dari sekarang , sikit lagi jadi lah macam **abang tu .

Well , berikut adalah keritikomen kepada aku dalam masee beeberapa hari . plus , baju aku 2 tahun lepas pon macam xle nak diselamatkan . huaaa  . 




7 comments:

Nurul Amira said...

hhahhahhahha . aku berniat baik tau ! haha

Afaaa :) said...

hahahhahahaha gemuk? cehhhh psl issue td lah ni :P tulahhh, sapa suruh byk sgt makan popcorn :P

aliya atina said...

Nurul : Yeeee , antara ramai2 kawan aku kau yang jage kebajikan aku kan kan ? ? HAHHA



Afaaa : Well , masa nye kan kan aku tak pop corn langgsunggg . HAHA

Nurul Amira said...

Ya : mestilah doe !! Kau gemuk , aku kena gemuk jugak . Aku kurus , kau kena kurus jugak ! BHAHA

aliya atina said...

ngahahhaha , masalahhh nyeeee kau kurus kan skgggg . HAHHAH , aritu Yen Baochai plak tegooo aku gemooook !

Nurul Amira said...

aku dah naik kot berat badan aku . hahhaa

aliya atina said...

UNtonggggg laaaa , ade jugak member aku nanti . HHEHHEHEHEH :D

Post a Comment

Dont use harsh words kay syg ? ♥♥