fuh , ade lah lega sikit :)

19102010 ,

holaa babes .

i just came back from school . today is the forth day of exam . yeah , mid year of exam . i feel so seram sejuk . huh , teringat sal ketas EST . idk lah ketas tuh , idk if i'v done my best when i'm answer it . i think someone has made better than me . oh jovee , bencik perasaan neh .

and yesterday is BM's paper . paper1 , paper2 , like usual-lah . paper1 oke lah . i made it just in time . begitu jugak ngan paper2 . 10min before mate tamat da siap . hahhaa , tak lah terel mane . kertas2 bm serousslyyy memang nak soh aku mati . mane tak nye , banyak seh . mmg byk gile dari exam n ujian sebelum ni . tapi aku tetap bebangga . macam mane la aku bole siapkan . hehhe ~ ape aku merepek nih ? huuu . ntah lah .

today pulak . englishhh paper ! yeahhhha . some of the question i can aswer it . some of other question , bluekkkkkkkkkkk ! english paper ni pon entah la . tapi oke la not bad sbb ade soklan yang aku dah prepare . yang amat melawak an , lepas je habes jawab paper1 ( 1.05pm ) , macam besek la an , sumeee org dok sebok nak tanye tanye . ko buat soklan nombo bape ? kau buat soklan nombo bape ? yeeeeeeeha , soklan pemeshhh tu . aku jawab soklan satu . korang tau ? tak tau punye . ahhahhah . skolan ni alkisah interesting day in life . pastu mesti kua soklan ni . kau buat camne ? atau , kau buat sal ape ? haaaa .

aku :    i meet my best friend after 5 years lost without any contact .
mira :   budak ni super hebad ! dy buat soklan nombo 3 . ' unforgateable character of person you ever know ' . dan ini budak ha , buat sal buah hati lame dy plak . si A , tapi ni A dye , bukan A aku .
iena :   dy buat soklan satu jugak . tapi sal g TS . time kirang smbut bithday dy tuh .
chea :  minah ni pong same . wat sal TS . tapi tak tau la camno cite dy .
wan :   mamat ni gile best . dy buat soklan satu tapi buat sal awek dy . hahhaha , ni mesti cite sal dorang datingggg dating ni .

kesimpulannye ( ecehhh . ) , ape la kedehal student student skang ni gatai gatai ? ( not including me for sure ! :) buat karangan exam pon cinta cinta . ahhah , ape ape pon , i likeeeeee . hooho .

assalamualaikum ,
lee comot :D

3 comments:

chea ciah ;p said...

yeeehhaaa . gatai2 .
including u . haha

aliya atina said...

amboi , i tak buad cite cintan cintun ni . ahakssss , zaman dulu dulu ye :)

taufiq :)) said...

sedih . .aq pnye lari tajok . .muahahaha . .

Post a Comment

Dont use harsh words kay syg ? ♥♥