17 RAMADHAN

sungguh aku tak sangkeee hari semalam hari termalang buat aku . malanggg malang ! huh , nak cerita pon tak semangat -,-' sungguh ! lagi lagi aku perlu hadapinye seoranggg diri . tak ade sape yang peduli .

semuanye bermula apabila aku pergii TS . aku parkingggg moto EX5 cabuk pacik aku kat KTM . pergiiii TS kul 11.30 . yessss , aku menghadapi kegembiraan berjalan jalan disana . samapiii berbuka puasa pong dekat sane (chicken rice shop) . sampai je rumahh pukul 1030 . then akuuuu sgt terperanjat . MOTO CABUKK AKU DAH HILANGGGG . hilang tau ? ape korgg rase moto korg hilang . aku tak la gelabah sgtttt becauseeee aku ingat adekkk aku amek bawak rumah . so , ape lagiii aku pon vroooom vrooom gne moto chea . ngan chea chea sekali aku angkot . dengan tak pakai helmet nye aku redah highwayyyyyy . smpai je umah aku , moto tak dakkkkkkkk . adikkkk aku tak bawak balikkk . huh , saat ni lah aku gelabah . korg gebah tak kalo jadi camni ? tipuuuu lah tak . aku ape lagiiiii . BUAT REPORT POLIS LAH . tp malanggggggg , kene ade geran ngan insuran moto dulu . hurmmmmmm , aku dok sensorggg kat balai tu . aku soh cheaaa balik dulu . dy penat . bia lah dy rehat . lame jugakkk aku tggu mak aku carik geran tu kat rumah . tp tak dek . kat pakcikkk aku . perhhh , mmg aku menyirapp dah mase tu . dengan adikkkk akuu , (eh kau dah tak pantas aku panggil adik !) , yang berperangaiiii macam setannnn , ntah la . kau selalu je pk yang kau tu bagus . tak peeeee , harini kau pk la orggg suke kau . kau akan menyesal gak satu hari nanti kerana selama neyyyy kau betgantunggg hidup pada kitorggggg . huh , sudah lah lia tak baek bukak aib org . bukan kah bukak aib org bermaksuddd aku memakan daging sedara sendiri ? acehhhhhh , kalau ngan kau *ika , aku tak herannn dah ! anddd , malam tadi aku tak balik . aku bawu aje sampai umahhh . skg dah kul 5 . huarggghhhh . ngantuk gila . aku nak tidoooo la . kepale sgttt serabut . oh yeahhh , and sampai ke hari hari ini aku masih tidak ditanya berita ttg kejadian malang ney . ade yang tau buad bodoh je ! annoyinggggg gile babi . hahaha , puas !

anywaysssss aku sgttt berterima kasihh pada " aboyyy " because telah menemani aku all night longggg . tengssss babe .

5 comments:

jue :)) said...

sriously , ilang ?

aliya atina said...

tak hilanggg , missing saje

Miza Azmi said...

aboyy ? sape tuu..

aliya atina said...

arrrr , sombody . haha , no worries miza . he's not yr eboyy

Miza Azmi said...

hahaha
fuhh,leganye ! hahaha =D

Post a Comment

Dont use harsh words kay syg ? ♥♥